031022_G001 3 mei - piek periode
031022_G001 3 mei - piek periode
slide-1
slide-2
slide-3
slide-4
slide-5
De Winter Logistics-10

Over De Winter Logistics

Vaker, vlugger en verser

In de wereld van de agrologistiek tikt de klok sneller dan elders. De wens van de klant stelt de logisitieke dienstverlener van bloemen en planten voor enorme uitdagingen. Voor De Winter Logistics is dit een gegeven. Met grote zorg, aandacht en verstand van zaken zorgen de mensen van De Winter Logistics dat producten van de Nederlandse veilingen bij de vele vaste klanten in binnen- en buitenland komen. Een prachtig vak. Graag vertellen wij u meer over De Winter Logistics, de logistieke combinatie van innovatie en gedreven mensen.

 

MijnDWL

Niet meer afhankelijk zijn van openingstijden

Wilt u ook ’s avonds en in het weekend uw opdrachten plaatsen en direct kunnen beschikken over voor u relevante informatie? Dan is MijnDWL een uitstekende aanvulling op de dienstverlening die u van De Winter Logistics gewend bent. MijnDWL biedt u niet alleen de mogelijkheid op elk gewenst tijdstip orders te plaatsen, u kunt ook de status van uw orders volgen en nog veel meer. Lees snel verder voor de mogelijkheden van MijnDWL.

Track & Trace

Altijd 100% zekerheid over ‘waar’ en ‘hoe laat’

De hamvraag bij onze opdrachtgevers is altijd: ‘Hoe laat kan ik mijn bloemen en planten verwachten?’. Als dat tijdstip vaststaat, kunt u daar uw eigen bedrijfsvoering op aanpassen, ervoor zorgen dat alles en iedereen klaarstaat. Daarom investeert De Winter Logistics al jaren in state-of-the-art technologie voor Track & Trace. Dit systeem voor Track & Trace gecombineerd met onze vakkundige en persoonlijke verwerking van ook kleinere leveringen verklaart waarom we tot op colli-niveau kunnen werken. Lees meer over de mogelijkheden van Track & Trace.

DWL App

Orders snel en makkelijk invoeren én volgen via uw smartphone

Alle informatie over uw order volgen via uw smartphone. Orders snel en makkelijk invoeren met diezelfde smartphone. Dat is het gemak van de App die De Winter Logistics liet ontwikkelen. De App is gekoppeld aan ons systeem voor Track & Tracing. Dus elke order is van begin tot eind in detail te volgen. Meer weten over de DWL App? Lees dan snel verder.

Samenwerken

Samen met u, samen met acht logistieke dienstverleners

De Winter Logistics is bij uitstek de spil waarover veel partijen draaien. Bij ons komt alles samen en waaiert het weer uit. Die rol vereist dat we nauw samenwerken met alle relevante partijen: kwekers, importeurs en exporteurs. Alleen als we exact weten wat we van elkaar verwachten en wat er precies gaande is, kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Daarnaast is De Winter Logistics sinds 2011 de stuwende kracht achter coöperatie Greenport Logistics. We werken naadloos samen met acht gelijkgestemde logistieke dienstverleners, elk met een eigen werkgebied in Nederland, Duitsland en België. Lees verder voor meer informatie over onze samenwerkingsverbanden.